CU CE VEI PLECA DIN ACEST MASTERCLASS?

"Abia cand am constientizat cat de importanta este acesta etapa in pregatirea procesului de slabire, abia atunci am inteles cu adevarat, de ce am ESUAT de atat de multe ori in trecut. Informatia aceasta este atat de valoroasa si aplicabila de catre oricine. Indiferent de preferintele alimentare si obiceiurile de viata ale fiecaruia"

  • Acest masterclass este un INSTRUMENT PRACTIC din PSIHO-DIETA si se poate aplica in ORICE TIP DIETA urmezi.

  • Reprezinta punctul de plecare catre SUCCES in orice tip de dieta

  • Inveti drumul catre SUCCES IN DIETA in 3 pasi

  • Scapi de "vinovatia" esecurilor si a nereusitelor in procesul de slabire, pe care le-ai experimentat in trecut

  • Se desfasoara online, in confortul casei tale

  • Dupa inregistrarea participarii la masterclass vei primi linkul de conectare pe ZOOM

  • La finalul masterclass-ului, vom face o meditatie de relaxare profunda care te va pregati pentru succes. Dupa incheierea atelierului o vei primi pe email.

  • Follow-up: timp de 7 zile ramanem in contact pe email, pentru intrebari si nelamuriri.

  • Vei intra automat intr-un grup privat de facebook unde vei interactiona cu persoane care au aceleasi nevoi si aceleasi obiective ca si tine. Pe scurt, oameni care te inteleg si care vorbesc aceeasi limba ca si tine.

INVETI TOT CEEA CE NU STIAI DESPRE PROCESUL DE SLABIRE.

APOI, VEI APLICA PRINCIPIILE INVATATE O VIATA INTREAGA!

Fa cunostinta cu Anca, creatoarea Psiho-Dietei

si Antrenorul tau personal!

Terapeut In Nutritie

Anca Alungulesei

Dietele conventionale nu au succes tocmai pentru ca se bazeaza pe una dintre cele mai volatile resurse de care dispunem, AMBITIA/ VOINTA. Si asta este si scuza lor pentru ca nu functioneaza. N-ai avut destula ambitie! In fapt, tu nu ai nevoie de mai multa vointa ci de identificarea motivatiei interne si hranirea acesteia zi de zi. Ai nevoie de un plan pentru a-ti restabili relatia emotionala cu mancarea si pentru a-ti crea obiceiuri alimentare noi, care iti fac placere si te sustin in atingerea obiectivelor tale. Eu sunt Anca Alungulesei si, după 10 ani de lucru în domeniul alimentatiei sănătoase și a terapiilor complementare, mă bucur sa pot fi ghidul tău în programele Psiho-Dieta. Ma poti vedea saptamanal MARTEA, in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea" de pe PRO TV, cu rubrica "PROFA DE PSIHO-DIETA".

AFLI CEEA CE NU TI-A SPUS NIMENI PANA ACUM !

PENTRU A AVEA SUCCES IN DIETA (ORICARE DINTRE ELE) ESTE NEVOIE SA TE PREGATESTI PENTRU SUCCES NU PENTRU UN NOU INSUCCES!