499,00 Lei RON

Curs online | Schimbă gândirea. Arde grăsimea.

Plătești 499 lei

în loc de 899 lei

 

Ești gata să spargi codul metabolismului tău și să declanșezi arderea grăsimilor ca niciodată? Atunci este timpul să îți schimbi gândirea și să devii maestrul propriului corp.

Hai să explorăm împreună misterele grăsimii și să învățăm cum să o facem să lucreze pentru noi, nu împotriva noastră, prin metoda Psiho-Dieta.

Prima și cea mai puternică metodă transformațională de slăbire din România, care abordează procesul de slăbire prin tehnici de re-modelare mentală.


Pentru înscrierea la acest curs, ți-am pregătit și 2 BONUSURI:

  1. Un AUDIO HIPNOTIC DE REMODELARE MENTALĂ - care lucrează la nivel profund pe accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor.
  2. Acces GRATUIT și la Cursul MENTALITATEA GREUTĂȚII.

 BENEFICIILE incluse în curs

🔸 Acces la platforma de învățare Psiho-Dieta.

🔸 Vei învăța în primul rând faptul că, schimbarea gândirii vine înaintea schimbării alimentației. 

🔸Vei înțelege modul în care funcționează mintea ta, în raport cu greutatea corporală și comportamentul alimentar, astfel incat sa iti devina cel puternic ANTRENOR si să lucreze pentru tine, nu împotriva ta.

🔸Vei afla câteva din cele mai valoroase legi după care mintea inconștientă se ghidează. 

🔸Vei afla și cum să te folosești de ele astfel încât mintea ta să înceapă să te susțină în procesul de slăbire. În loc să te saboteze.


Cursul este înregistrat, în format digital. După ce te înscrii, primești automat acces la el.


Iată doar câteva din rezultatele celor care au urmat programul de Psiho-Dietă:

 


Acest program este creat și ghidat în întregime de Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit.